Ředkvičková pomazánka
5 min
0 min
Snadné
1 kus
Rozlučte se s jarní únavou s ředkvičkovou pomazánkou. Posílíte si organismus a zbavíte se všech bacilů. Čerstvé ředkvičky skvěle osvěží a společně s domácí lučinou tvoří jedinečnou kombinaci chutí a dobrého pocitu, že se pořádně staráte o své zdraví.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 313 kcal
- 15 g bílkovin
- 18 g tuků
- 22 g sacharidů
Suroviny
1 kus
Štítky
Postup přípravy
1
Ředkvičky nastrouhejte na hrubo, osolte a dejte do misky na 5 minut stranou. Slijte všechnu vodu, co mezitím pustily.
2
Přidejte lučinu a na drobno nasekaný kopr.
3
Vše pečlivě promíchejte a osolte a opepřete. Přidejte citronovou šťávu podle chuti.
4
Dejte odležet alespoň na 20 minut do lednice.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobrá jako ostatní pomazánky od vás. Mňam
Jedl ji i můj manžel, který ředkvičky nesnáší ☺️
👌