Zelená ovesná kaše
25 min
0 min
Snadné
2 porce
Tuhle kaši si oblíbíte nejen na Zelený čtvrtek. Trochu jsme si pohráli s chutěmi a otřepaný recept na sladkou ovesnou kaši s banánem jsme „opepřili“ špenátem. Proč ne, že? Když použijete rostlinné mléko, máte natotata báječnou veganskou snídani, ke které potřebujete jen 4 ingredience. Kaši můžete posypat různými druhy oříšků.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 339 kcal
- 11 g bílkovin
- 6 g tuků
- 55 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Vločky dejte do mísy.
2
Mléko, banán a špenát rozmixujte.
3
Rozmixovanou směsí zalijte vločky, zamíchejte a dejte na 10 minut odstát.
4
TIP: Použili jsme rýžové mléko, které je sladší, než kravské. Pokud tedy použijete jiné, přidejte si do kaše lžičku medu, nebo nasekané datle.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu










Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super snídaně 🙂
Super jednoduché a chutné☺️
👌
Automaticky přeloženo