Špaldové lívance s banánem
15 min
25 min
Snadné
14 kusů
Když se jde na to chytře, ani lívanců k večeři se nemusíte bát. Stačí vyměnit pár ingrediencí a zdravější varianta je na světě. Takový je i recept na lívance ze špaldové mouky. Když je navíc polejete čekankovým sirupem a posypete mandlemi, o kila se bát už nemusíte.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 74 kcal
- 3 g bílkovin
- 3 g tuků
- 9 g sacharidů
Suroviny
14 kusů
Štítky
Postup přípravy
1
Banán rozmixujte s mlékem, vejcem a kokosovým olejem.
2
Do směsi přidejte mouku s práškem do pečiva a míchejte, dokud nevznikne hladké těsto.
3
Hotové těsto dejte na 5–10 minut odležet stranou.
4
Rozehřejte si nepřilnavou pánev a z odleželého těsta na ní poté opékejte lívance na středním plameni 2–3 minuty z každé strany.
5
Hotové lívance rozdělte do talířů a podávejte.
TIP
Lívance podávejte s bílým jogurtem, arašídovým máslem, banánem, nahrubo nasekanými neloupanými mandlemi, nahrubo nastrouhanou čokoládou a sirupem.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu






Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborné i dobře se dělají
supeeer, mega rychle a hlavně zdravě připravenou snídani či odpolední dezert, doplnila jsem řeckým jogurtem a grankem
Automaticky přeloženo
Livance byli výborné.Dala jsem si je s bílým jogurtem a jahodami.