Rýžové závitky s ovocem
15 min
0 min
Snadné
4 kusy
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 72 kcal
- 1 g bílkovin
- 0 g tuků
- 16 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Jahody omyjte a spolu s oloupaným mangem nakrájejte na nudličky.
Misku naplňte teplou vodou, ponořte do ní plátek rýžového papíru a nechte změknout. Změklý plátek opatrně vyndejte, nechte okapat a rozložte na hladkou pracovní podložku, ke které se snadno nepřichytí. Povrch plátku osušte papírovou utěrkou.
Do horní třetiny plátku vedle sebe rozmístěte pár lístků máty. Pod lístky máty navrstvěte i na nudličky nakrájené ovoce. Naplněný plátek srolujte do závitku a přemístěte na talíř.
Stejný postup opakujte se zbylými plátky rýžového papíru a následně podávejte.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Osvěžující varianta závitků 😋 Skvělý nápad!