Pomazánka ze sardinek
10 min
10 min
Snadné
6 porcí
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 187 kcal
- 21,6 g bílkovin
- 10,3 g tuků
- 2 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Vejce dejte do vody, tu přiveďte k varu a vejce v ní na středním plameni uvařte natvrdo (8–10 minut). Uvařená vejce nechejte vychladnout a poté je oloupejte.
Jarní cibulky očistěte a nakrájejte na menší kousky. Vejce nakrájejte na kostičky.
Cibulky, tvaroh, sardinky z konzerv a citronovou šťávu dejte do mixéru a rozmixujte.
Do směsi vmíchejte nakrájená vejce a dochuťte ji solí a pepřem.
Pomazánku skladujte v uzavřené nádobě v lednici max. 1 den.










Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
super
Rychlé, jednoduché a chutné.
vynikající rychlá večeře či snídaně