HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 111 kcal
  • 1 g bílkovin
  • 0,3 g tuků
  • 23,3 g sacharidů

Mam již druhé baleni ve svém věku a při stavu mých kliubů nečekám zázraky ,ale pomáhá mi klouby nevržou,mèňe bolí a vržou,Bolest nepřestala úplně ale rozhodně polevila. Doplnila jsem jeste Reishi a Magnesium.

Katka R.

Ahoj

Suroviny

4 porce

Vyzkoušejte kolagen

  • Bullet1
  • Bullet2Bullet2Bullet2
  • Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3
Více informací

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 100 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Cukr a skořici smíchejte.

3

Jablka nakrájejte na tenké plátky a obalte ve směsi cukru a skořice.

4

Obalená jablka dejte na plech a pečte 2–3 hodiny na 90–100 °C. Dobu pečení můžete upravit v závislosti na tom, zda jsou jablka dostatečně propečená a křupavá.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mister Secret
23. října 2021

Doporučuji trošku tlustější plátky. Při tenkém plátků nemají takovou chuť jak tlustější :)

Mister Secret
20. října 2021

já skořicová tak více skořice ... no jsou super 🥰🥰

Automaticky přeloženo

hodnocení_1274242
Mister Secret
15. října 2021

👌

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních