Bulgurová kaše s kakaovými boby a goji
15 min
15 min
Snadné
2 porce
V chladnějším ránu potěší žaludek teplá snídaně. Dnešní recept je vhodný zvláště pro milovníky čokolády, kteří si s ní chtějí zpříjemnit den už od samého počátku. Jako „třešinku na dortu“ doporučujeme sušené plody goji. Kaši krásně ozdobí při servírování a dodají extra porci energie, vitaminů a minerálů.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 405 kcal
- 12 g bílkovin
- 11 g tuků
- 57 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Bulgur, kakao, med a mandlové mléko dejte do rendlíku a za stálého míchání přiveďte k varu.
2
Kaši vařte za stálého míchání 12–15 minut na středním plameni (pokud se kaše přichytává, podlijte troškou vody).
3
Rendlík přiklopte pokličkou a dejte na 10 minut odstát.
4
Rozdělte na 2 porce, každou posypte kakaovými boby a goji a podávejte.
TIP
Kaši můžete podávat také s čerstvým ovocem.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu







Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
super :)
Joj výborné to je! Jsem to posunula i dál. ❤️ měla jsem trochu zavařených borůvek, tak ty jsem si ještě přidala. Mňam! Doporučuji velmi tento recept.
Automaticky přeloženo
Je to fakt dobrota a hlavne syta!:)