Rajčatová polévka
5 min
38 min
Snadné
4 porce

Jíme zdravě s Fitrecepty
Strana 56Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 106 kcal
- 2 g bílkovin
- 7 g tuků
- 7 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje na středním plameni.
Do hrnce přidejte najemno nakrájené šalotky a opékejte 5–7 minut na středním plameni. K šalotkám přidejte utřený stroužek česneku a opékejte ještě další 1 minutu.
Poté ztlumte plamen na mírný, přidejte krájená rajčata, 500 ml zeleninového vývaru, sůl a pepř a vařte 30 minut.
Nakonec směs rozmixujte. Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů, ozdobte čerstvou bazalkou a podávejte.











Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobrá. Přidala jsem si do ní ještě chilli a krupicové nočky.
velmi dobré
Bylo to velmi chutné.
Automaticky přeloženo