HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 256 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 20 g sacharidů

Vyzkoušejte kolagen

  • Bullet1
  • Bullet2Bullet2Bullet2
  • Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3
Více informací

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce slunečnicového oleje a zpěňte na něm cibuli: vložte ji do rozpáleného oleje a smažte na mírném plameni, dokud nezesklovatí (cca 2–3 minuty).

2

Přidejte utřené stroužky česneku, cizrnu a kmín. Restujte 5 minut na středním až silném plameni, poté zalijte zeleninovým vývarem a vařte 25 minut na mírném až středním plameni.

3

Po uplynutí uvedeného času přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem.

4

Polévku rozmixujte a podávejte.

TIP
Cizrnovou polévku podávejte s celozrnným pečivem. Můžete ji také ozdobit smetanou, chilli a řeřichou (nebo jinými klíčky).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mister Secret
19. října 2022

.

Mister Secret
27. listopadu 2021

Dobrá polievka, ale nijako extra nezaujala

Mister Secret
03. července 2021

výborná jen vám nevycházejí výživové hodnoty lehce :). jedna porce by měla být: 287 kcal - 11B 34S 12T P.S. : 400G uvařené cizrny se nerovná 400 syrové. Syrová 365 kcal na 100g Uvařená 164 kcal na 100g Jen pro info, žádná narážka samozřejmě. Děkuji za skvělý recept

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních