Vanilkové rohlíčky z pohankové mouky
20 min
15 min
Snadné
70 kusů
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 50 kcal
- 1 g bílkovin
- 4 g tuků
- 5 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Ze všech ingrediencí kromě stévie si připravíme těsto a necháme vychladit do druhého dne.
Poté těsto chvíli propracujeme rukama, aby máslo změklo a tvarujeme válečky, které rozdělujeme na menší části, které na krajích zahneme, abychom docílili tvar rohlíčků.
Rohlíčky naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 160°C cca 12-15 minut.
Rohlíčky obalujeme v sypké stévii. Pokud nemáme obalujeme ve fruktóze nebo jemně mletém třtinovém cukru.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborné
měkké po 3 dnech a všem chutnaly
pokud mate radi chut pohanky, tak vse super 👍🏻