Brusinkový koláč
20 min
50 min
Náročné
16 porcí
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 263 kcal
- 5 g bílkovin
- 18 g tuků
- 21 g sacharidů
Suroviny
- 80 g kokosového oleje v tekutém stavu
- 40 g polotučného tvarohu
- 3 lžíce mandlového mléka
- 160 g jemně mletých ovesných vloček
- 50 g celozrnné mouky (na pomoučení válu)
Štítky
Postup přípravy
Všechny ingredience na krustu si smícháme a vytvoříme těsto.
Těsto zabalíme do potravinové fólie a dáme chladit na 2 hodiny.
Troubu předehřejeme na 190 °C.
Vychladlé těsto vyválíme na podmoučeném vále a přemístíme do koláčové formy vyložené pečícím papírem.
Smícháme si všechny ingredience na náplň.
Náplň rozetřeme rovnoměrně na těsto.
Dáme péct při 190 °C na 45-50 minut.
Koláč necháme vychladnout a dáme do lednice před podáváním alespoň na 2 hodiny.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
také bych poprosila o upřesnění které ingredience jsou na korpus a které na náplň
Automaticky přeloženo
Je úžasný, držela jsem se návodu, jenom místo brusinek byly borůvky. Takhle bych ho pojmenovala spíše ořechový s...😉
Bohuzel neni jasne, ktere ingredience jsou pro korpus ktere pro plnku. Prosim o upravu :) Dekuji