Bramborová kaše
15 min
20 min
Snadné
4 porce

Jíme zdravě po celý rok
Strana 96Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 183 kcal
- 4 g bílkovin
- 7 g tuků
- 25 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Nejprve si brambory oloupejte a nakrájejte na kostky.
V hrnci přiveďte k varu 1 litr vody, osolte, přidejte nakrájené brambory a vařte 15–20 minut doměkka. Až budou brambory uvařené, slijte z nich vodu.
Následně si v rendlíku přiveďte k varu mléko s máslem.
Uvařené brambory rozmačkejte šťouchadlem, přilijte k nim horké mléko s máslem a vyšlehejte ručním šlehačem dohladka.
Hotovou bramborovou kaši rozdělte na 4 porce a podávejte.








Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
super