Zelený hrách
ZelenĂ˝ hrách má pĹŻvod ve vĂ˝chodnĂm StĹ™edomoĹ™Ă. Za luštÄ›ninu se povaĹľuje hrách sušenĂ˝, kterĂ˝ oproti ÄŤerstvĂ©mu má jinĂ© sloĹľenĂ Ĺľivin. Je pĹ™irozenÄ› bezlepkovĂ˝ a obsahuje velkĂ© mnoĹľstvĂ kyseliny listovĂ©, vitamĂnu B1, hořčĂku, Ĺľeleza ÄŤi vlákniny. Je to regeneraÄŤnĂ kouzelnĂk, po nÄ›mĹľ omládnete a budete dobĹ™e vidÄ›t. PĹŻsobĂ blahodárnÄ› rovněž proti depresĂm a nespavosti. ZákladnĂ Ăşprava: Hrách je nejdĹ™Ăve potĹ™eba namoÄŤit a nechat nÄ›kolik hodin odstát. PotĂ© vodu slijte a nalijte novou, tĂm se vyplavĂ látky, kterĂ© zpĹŻsobujĂ nadĂ˝mánĂ. To mĹŻĹľete eliminovat pĹ™idánĂm jedlĂ© sody.





