Sojanéza
SojanĂ©za je bezvajeÄŤná varianta klasickĂ© majonĂ©zy, kterĂ© se chuĹĄovÄ› vyrovná. Neobsahuje žádnĂ˝ cholesterol a nemusĂte se ani zbyteÄŤnÄ› bát salmonely. BĂ˝vá obohacena lecitinem, rozpustnou vlákninou, vitaminem C a E. Je pĹ™irozenÄ› bezlepková a bez laktĂłzy, proto ji mohou všichni, co trpĂ alergiĂ na lepek ÄŤi celiakiĂ, alergici na laktĂłzu a mléčnou bĂlkovinu. SojanĂ©za je vhodná pro diabetiky dĂky nĂzkĂ©mu obsahu sacharidĹŻ a škrobĹŻ. Je lehce stravitelná. Zlepšuje imunitu, posiluje mozek, cĂ©vy a je silnĂ˝m antioxidantem. V kuchyni ji vyuĹľijete všude tam, kde byste pouĹľili běžnou majonĂ©zu, jen budete „hĹ™ešit“ o poznánĂ zdravÄ›ji.




