Pouze 625Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 149 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 4 g sacharidů

Vyzkoušejte kolagen

  • Bullet1
  • Bullet2Bullet2Bullet2
  • Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3
Více informací

Suroviny

3 porce

Mam již druhé baleni ve svém věku a při stavu mých kliubů nečekám zázraky ,ale pomáhá mi klouby nevržou,mèňe bolí a vržou,Bolest nepřestala úplně ale rozhodně polevila. Doplnila jsem jeste Reishi a Magnesium.

Katka R.

Ahoj

Postup přípravy

1

Důkladně rozpalte gril.

2

Chřest omyjte, oloupejte a z každého výhonku odkrojte zdřevnatělý konec (jedná se o cca 2–3cm spodní část chřestu).

3

Takto připravené výhonky chřestu rozložte na rozpálený gril (můžete použít i kontaktní gril) a grilujte 3 minuty z jedné strany. Poté výhonky otočte a grilujte ještě další 3 minuty.

4

Po ogrilování chřest vložte do větší mísy. Přidejte najemno nasekanou pažitku, 1 lžíci olivového oleje, citronovou šťávu, nastrouhanou citronovou kůru a sůl a promíchejte.

5

Nakonec chřest rozdělte do jednotlivých talířů, na každou porci rozdrobte fetu a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních