Vanilkové fudge
0 min
40 min
Snadné
20 porcí
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 65 kcal
- 1 g bílkovin
- 5 g tuků
- 4 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Kešu ořechy dáme přes noc namočit.
Z kešu ořechů slijeme přebytečnou vodu a dáme je do mixéru.
Mixujeme dohladka.
Přidáme kokosové mléko s medem a vanilkovým extraktem a mixujeme další 1 minutu.
Těsto přemístíme do menší plastové anebo skleněné misky (10x10 cm) a dáme zachladit na 30 minut do mrazáku.
Vyjmeme z mrazáku a necháme 10 minut při pokojové teplotě.
Poté nakrájíme na malé kostičky a podáváme.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Trochu neúplný recept. Z bodu 1 jsem sice pochopila že kešu je třeba namáčet, ale tedy jak dlouho?
Automaticky přeloženo
Taková lepší vanilková zmrzka :)
Bylo to moc dobré ale v mrazáku jsem to musela nechat déle.