Sladký chléb s jablkem a skořicí
20 min
40 min
Snadné
16 porcí
Jablka a skořice jsou nerozlučná dvojka. Proto jsme je přizvali do našeho receptu na sladký chlebík společně. I s ostatními surovinami si perfektně rozumí a výsledek je jednoduše perfektní. Souhlasíte?
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 89 kcal
- 3 g bílkovin
- 1 g tuků
- 17 g sacharidů
Suroviny
16 porcí
Štítky
Postup přípravy
1
Troubu předehřejte na 175 °C.
2
V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, skořici a prášek do pečiva.
3
Přidejte vanilkový extrakt, tekutý med, přesnídávku, mléko a vejce. Nakonec přimíchejte strouhaná jablka a zamíchejte.
4
Formu na chléb vyložte pečícím papírem a vlijte do ní připravené těsto.
5
Dejte do trouby a pečte 35-40 minut při 165–175 °C.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu






Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborné, serírovala jsem s arašídovým máslem a čokoladou. Jen dejte pozor na dobu pečení, já pekla ve velké nadobě a stačio 30 minut.
5
Automaticky přeloženo
Moc mi recept chutnal, mouku jsem dala spadovou celozrnnou (100g), sójovou (60g) a zbytek dosypala rýžovou. Mléko jsem vyměnila za Activii a med za třtinový cukr. Vše jsem pekla na 180 něco přes 35 min. Chutná výtečné😍