Pudink s ricottou
5 min
3 min
Snadné
1 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 350 kcal
- 8 g bílkovin
- 10 g tuků
- 56 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Z mléka odebereme asi 3 lžíce a stranou smícháme s pudinkem.
Zbylé mléko přivedeme k varu.
Poté vlijeme směs s pudinkovým práškem a vaříme do zhoustnutí. (2–3 minuty)
Hotový pudink necháme vychladnout.
Vmícháme ricottu a med.
Dáme alespoň na 15 minut do lednice a vychlazené podáváme.
Pudink můžeme podávat samostatně nebo s čerstvým ovocem.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
👍
výýýborné❤️❤️❤️, mega cháluji❤️
Výborné. ❤️ Med moc nemusím, sladim většinou cekankou a běžný puding se může jít zahrabat. Jen se mi úplně nezdá, že by 400 ml rostlinného mléka, 50 g ricotty, 40g puding prášku a lžíce medu měli 56 g sacharidů. Dělala jsem dvojitou dávku, ale jen z 600 ml kravského mléka, sacharidy si ze zvědavosti prepocitala a dospěla k něco přes 40 g.