Jablečné tyčinky se skořicí a proteinem 2
195 min
40 min
Snadné
10 kusů
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 88 kcal
- 10 g bílkovin
- 2 g tuků
- 6 g sacharidů
Suroviny
Podívejte se na přípravu receptu na videu
Štítky
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C.
Jablka nastrouhejte na jemném struhadle, dejte do mísy a smíchejte s proteinem, řeckým jogurtem, vejci a skořicí.
Připravte si plech (20 cm × 20 cm), vyložte ho pečicím papírem a rozprostřete na něj připravenou směs.
Plech dejte do trouby a pečte 35–40 minut při 170–180 °C.
Upečenou směs rozkrájejte na 10 obdélníkových tyčinek. Tyčinky dejte zhruba na 3 hodiny vychladit do lednice a poté podávejte.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Lahodné, ale spíše bych to nazvala šťavnatým koláčem:)
Prosím Vás kolik jableček je třeba přidat do tyčinek?
Automaticky přeloženo
Foto před vychlazením v lednici. Přidala jsem více jablíček a je to znát, jsou až příliš šťavnaté, jinak recept výborný!