HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty

Strana 198Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 186 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 9 g tuků
  • 16 g sacharidů

Mam již druhé baleni ve svém věku a při stavu mých kliubů nečekám zázraky ,ale pomáhá mi klouby nevržou,mèňe bolí a vržou,Bolest nepřestala úplně ale rozhodně polevila. Doplnila jsem jeste Reishi a Magnesium.

Katka R.

Ahoj

Suroviny

8 kusů

Postup přípravy

1

Želatinu namočte alespoň na 5 minut do 100 ml vody.

2

Mezitím rozmixujte datle a smíchejte je s ostatními ingrediencemi na korpus.

3

Formu na muffiny vyskládejte papírovými košíčky.

4

Na dno každého košíčku navrstvěte datlovou směs.

5

V míse smíchejte jogurt se stévií.

6

V rendlíku na mírném plameni rozehřejte želatinu s vodou a nechte rozpustit. Poté přimíchejte 2 lžíce jogurtu se stévií.

7

Obsah rendlíku nalévejte za stálého míchání do mísy s jogurtem.

8

Přemístěte do mixéru a mixujte dohladka.

9

Do každého košíčku přidejte 2 lžíce jogurtové směsi a navrch přidejte maliny.

10

Hotové mini cheesecaky dejte před podáváním chladit do lednice minimálně na 4 hodiny.

11

* Stévie je rostlina původem z Paraguaye a Brazílie. Extrakt ze stévie je výborná přírodní alternativa k cukru a umělým sladidlům. Stévii si můžete vypěstovat také doma.

TIP
Maliny můžete nahradit jakýmkoli jiným sezónním ovocem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních