Mandlový jáhelník
30 min
40 min
Snadné
12 porcí
Máme pro vás tip na lahodný dezert nebo odpolední svačinku. Mandlový jáhelník s rozinkami a mandlemi potěší celou rodinu a navíc při jeho přípravě provoníte celou vaší domácnost, což zajistí oblíbené perníkové koření.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 139 kcal
- 5 g bílkovin
- 6 g tuků
- 17 g sacharidů
Suroviny
12 porcí
Štítky
Postup přípravy
1
Jáhly dáme vařit podle návodu na obalu. Troubu si předehřejeme na 190°C.
2
Poté k nim přidáme všechny ostatní ingredience.
3
Pečeme při 190°C 45-50 minut.
4
Necháme vychladnout na mřížce, rozdělíme na 12 částí a podáváme.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu







Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný, snědli jsme jej "na posezení". Brusinky byly proslazené, jiné jsem nesehnala, tak jsem už nepřidávala sirup z agáve.
Super 👍🏼 přidala jsem vanilkové aroma pro lepší chuť a jáhly hodně rozvařila.