HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 102 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 2 g tuků
  • 11 g sacharidů

Multikoudelka je fakt super produkt

  • Je fakt nejlepší
  • Pomáhá vyřešit všechny problémy
  • Moc nestojí
Objednej hned!

Suroviny

8 porcí


    Postup přípravy

    1

    Troubu předehřejte na 100 °C.

    2

    Připravte si vodní lázeň: potřebujete 2 hrnce (jeden větší, druhý menší) anebo hrnec a menší varnou nádobu.

    3

    Do většího hrnce nalijte trochu vody – jen tolik, aby se hladina později nedotýkala dna menší nádoby. Vodu v hrnci přiveďte k varu a poté stáhněte plamen na střední ohřev.

    4

    Následně do hrnce zasuňte menší hrnec (nebo varnou nádobu), do něj dejte bílky, začněte je šlehat a za stálého šlehání k bílkům postupně přidávejte erythritol, ocet a vanilkový extrakt.

    5

    Směs šlehejte 5–7 minut, dokud se nevytvoří pevný, lesklý sníh: když z něj vytáhnete metličky, měly by po nich ve sněhu zůstat špičky, které se téměř neohýbají dolů.

    6

    Vyložte si plech pečicím papírem, přemístěte na něj vyšlehaný sníh a uhlaďte ho do kruhu o průměru cca 30 cm.

    7

    Plech dejte do předehřáté trouby a sněhový korpus nechte sušit 1,5–2 hodiny při 100 °C. Poté troubu vypněte (neotvírejte!) a korpus nechte v zavřené troubě zcela vychladnout – potrvá to několik hodin, můžete ho však v troubě nechat i do druhého dne.

    8

    Hotový korpus poznáte tak, že když sáhnete na jeho povrch, bude zcela suchý a nic se vám nepřilepí na prsty.

    9

    Před podáváním si připravte krém.

    10

    V misce smíchejte tvaroh s medem, rozkrojte si vanilkový lusk, špičkou nože seškrábněte semínka z ½ lusku a přidejte je do tvarohové směsi.

    11

    Připravený krém navrstvěte pomocí lžíce doprostřed vychladlého korpusu a pavlovu dozdobte jahodami a nasekanými pistáciemi.

    TIP
    TIP: Pokud chcete mít tvar pavlovy stejný jako na fotografii, vezměte si ještě před pečením korpusu lžíci a vytahujte s ní tekutý sníh po stranách korpusu směrem nahoru. Poté již postupujte podle základního návodu.
    Autor receptu
    Tým Jíme zdravě
    Založte si svůj receptář
    • Ukládejte si oblíbené recepty
    • Pište si poznámky k receptům
    • Mějte přehled o svých hodnoceních

    Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

    Mister Secret
    23. srpna 2022

    chladný

    Automaticky přeloženo

    Mister Secret
    11. dubna 2022

    Mister Secret
    11. ledna 2021

    Je to výborné radím urobiť celá rodinka sme si na to pochutnali😍

    Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
    Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

    Přihlaste se k odběru receptů

    Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

    Založte si svůj receptář

    • Ukládejte si oblíbené recepty
    • Pište si poznámky k receptům
    • Mějte přehled o svých hodnoceních