Špenátový salát
15 min
3 min
Snadné
2 porce

Jíme zdravě s Fitrecepty
Strana 234Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 178 kcal
- 5 g bílkovin
- 8 g tuků
- 20 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Špenát properte pod tekoucí vodou, vysušte a dejte do mísy.
Mrkev oloupejte, nastrouhejte škrabkou na delší plátky a přidejte ke špenátu společně s na plátky nakrájenými ředkvičkami a řepou.
Slunečnicová semínka opražte cca 3 minuty nasucho na pánvi a dejte stranou.
Salát zalijte zálivkou, kterou připravíte smícháním medu, sójové omáčky a olivového oleje.
Hotový salát rozdělte do 2 talířů, opepřete podle chuti a podávejte.











Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními