Zeleninový tatarák
25 min
0 min
Snadné
2 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 410 kcal
- 16 g bílkovin
- 34 g tuků
- 9 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Mrkev a celer si očistíme a na jemno na strouháme.
Smícháme s mandlemi a parmezánem.
V druhé misce promícháme utřený česnek, sojovou omáčku, hořčici a olej.
Obsahy obou misek spojíme. Osolíme a opepříme dle chuti.
Avokádo a rajče nakrájíme na menší kostky.
Vezmeme si dva talíře a na každý navrstvíme nejprve směs s mrkví, poté rajčata a nakonec avokádo.
Pokud chceme můžeme posypat oblíbenými houbami.
Podáváme nejlépe s čerstvým celozrnným pečivem.









Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Luxusní
po odlezeni bomba