Rychlý tuňákový sendvič
10 min
0 min
Snadné
2 kusy
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 302 kcal
- 16,8 g bílkovin
- 8,7 g tuků
- 30,7 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Tuňáka vyjměte z konzervy, slijte z něj šťávu a přemístěte jej do misky.
Přidejte polotučný tvaroh, pár kapek citronové šťávy a sůl a pepř podle chuti a vše promíchejte.
Okurku a avokádo nakrájejte na tenké plátky, salátové listy na menší kousky.
Pomazánku rozdělte na 2 plátky toastového chleba.
Na pomazánku navrstvěte avokádo, okurku a salátové listy, přiklopte zbylými 2 plátky toastového chleba a podávejte.








Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný oběd, dávám si do krabičky a přidávám do oblíbených. Místo tvarohu jsem použila řecký jogurt 0% tuku a doplnila jsem rajčátky. Mňam!
dokonalý sendvič, úplně jsme si ho zamilovali :-)
výborné 👌