Pečený květák s omáčkou
10 min
20 min
Snadné
4 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 80 kcal
- 6 g bílkovin
- 1 g tuků
- 12 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 190 °C.
Květák si rozdělíme na růžičky, očistíme a rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem.
Květák dáme péct na 20 minut do trouby při 180-190 °C.
Mezitím si rozmixujeme fazole společně s lahůdkovým droždím, česnekem, rajčaty, kari a 150 ml vlažné vody.
Květák vyndáme z trouby a promícháme s fazolovou omáčkou.
Ihned podáváme.








Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nejvíc boží. Přidali jsme rajčata. Neměli kvasnice ale i tak Ok. ❤️😋👏
Výborný 👌 moc nám chutnalo. Určitě jsem nevařila naposledy. Vynechala jsem rajčata a fazole půl na půl bílé a hnědé a i tak super 👍 Krásně zasytilo.
Prekvapive zajimava chut, doporucuju :)