HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II

Strana 118Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 537 kcal
  • 19 g bílkovin
  • 37 g tuků
  • 32 g sacharidů

Důvody ke koupi tohoto skvostného doplňku

  • Chutný
  • Užitečný
  • Levný
  • Prospěšný
Koupit ihned!

Suroviny

2 porce

Mam již druhé baleni ve svém věku a při stavu mých kliubů nečekám zázraky ,ale pomáhá mi klouby nevržou,mèňe bolí a vržou,Bolest nepřestala úplně ale rozhodně polevila. Doplnila jsem jeste Reishi a Magnesium.

Katka R.

Ahoj

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Batátu očistěte a podélně rozřízněte.

3

Plech vyložte pečicím papírem a dejte na něj rozříznutou batátu.

4

Poté plech vložte do předehřáté trouby a pečte cca 1 hodinu při 170–180°C.

5

Mezitím v pánvi rozehřejte kokosový olej, přidejte na jemné plátky nakrájené jablko a opékejte cca 2 minuty na středním plameni.

6

Poté jablko zasypte skořicí, zalijte medem, opékejte dalších 10 minut a stáhněte z ohně.

7

V druhé pánvi nasucho opečte vlašské ořechy při mírném plameni.

8

Upečenou batátu vyndejte z trouby, střed rozevřete pomocí 2 vidliček, naplňte jablky, posypte vlašskými ořechy a podávejte s řeckým jogurtem.

9

*Batáty neboli sladké brambory jsou pěstované v tropických oblastech Ameriky. Mají typickou nasládlou chuť a jejich využití v kuchyni je široké. Používají se např. pro pečení sladkých dezertů, přípravu polévek nebo hranolek.

TIP
Batátu můžete stejně tak naplnit jiným ovocem. Zkuste místo jablek použít hrušky a přidat ½ lžičky kardamomu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních