Co si do košíku přidat některou z našich kuchařek?
Okurkové gazpacho s avokádem a bazalkou
5 min
0 min
Snadné
2 porce
Studené polévky přijdou vhod hlavně během letních měsíců, protože touha po jakémkoliv jiném ochlazení než zmrzlinou je žádoucí. Zkuste třeba tohle okurkové gazpacho. Možná jste takovouto úpravu polévky ještě nezkoušeli, ale věřte, že nebudete litovat.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 146 kcal
- 1 g bílkovin
- 11 g tuků
- 8 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.
2
Gazpacho pak dejte před podáváním chladit alespoň na 1 hodinu do lednice.
3
Po vychlazení polévku do dvou misek, dozdobte lístky bazalky a podávejte.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu








Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Toto gazpacho nemá chybu.
Automaticky přeloženo
Dala jsem méně vody, navíc jogur, avokado a půl :) a měli jsme to jako zálivku k masu na páře a bylo to super!
Jedna limeta byla docela dost a cesnek sme dali taky nejakej ostrej 😃. Tak doporucuji radsi pul limety a jeden strouzek a kdyztak pridat.