Losos v papilotě
20 min
15 min
Snadné
2 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 492 kcal
- 31 g bílkovin
- 40 g tuků
- 2 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 175 °C.
Připravte si dva archy pečicího papíru. Na spodní polovinu pečicího papíru rozprostřete špenát a na plátky nakrájené žampiony.
Lososa položte na špenát s žampiony, posypte solí, pepřem, potřete chilli a zakápněte olivovým olejem.
Lososa přehněte druhou polovinou pečícího papíru, zarolujte od jednoho kraje k druhému. Tím vytvoříte kapsu.
Lososa dejte na plech a přemístěte do trouby.
Pečte při 165–175 °C 15 minut.
Lososa podávejte s rýží, pečenými brambory nebo celozrnným pečivem.







Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nádherně šťavnaté, moc nám chutnalo.
Automaticky přeloženo
Šťavnatá mňamka. Alternatíva s pstruhom lososovitým sa tiež dá, pár plátkov cesnaku spravilo divy. 15’ na horúci vzduch bolo akurát.