Krupicová kaše
6 min
5 min
Snadné
1 porce
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 408 kcal
- 17 g bílkovin
- 10 g tuků
- 60 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
V menším hrnci smíchejte mléko s medem a směs přiveďte k varu.
Následně do hrnce přidejte špaldovou krupici, snižte plamen na střední stupeň a za stálého míchání směs vařte 4 minuty.
Uvařenou kaši přemístěte do servírovací misky.
Poté si stranou smíchejte kakao s třtinovým cukrem a výslednou směsí posypte kaši v misce.
Na závěr si v hrnci či rendlíku na mírném plameni rozpusťte máslo, následně jím přelijte obsah misky a podávejte.







Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
je soupeř já zbožňuji krupicovu kaši je to vzpomínka z dětství
Automaticky přeloženo
Kaši si dělám běžně, ale chtěla jsem zjistit v čem je tato jiná. Ty 4 minuty jsou hrozně moc. Po 2 minutách jsem rendlik odstavila a bylo to akorát. Kdybych to tam nechala konkrétní čas, tak je to jako beton.
Trošku hustejšia, ale inak bomba