Kapustové karbanátky
15 min
15 min
Snadné
8 kusů
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 117 kcal
- 5,2 g bílkovin
- 6,1 g tuků
- 9,9 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Kapustové listy očistěte od košťálu a dejte do hrnce se studenou vodou. Přiveďte k varu, vařte 10 minut na mírném plameni a poté sceďte.
Uvařenou kapustu nechte zchladnout a pak z ní vymačkejte všechnu přebytečnou vodu.
Kapustu, cibuli a česnek nakrájejte najemno, tofu rozdrobte na malé kousky.
Kapustu a tofu v míse smíchejte s cibulí, česnekem, vejcem a vločkami. Směs ochuťte solí, pepřem, drceným kmínem a majoránkou. Promíchejte a rukama vytvořte karbanátky.
V pánvi rozehřejte olej a karbanátky na středním plameni orestujte z obou stran dozlatova.











Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvele!
Vysledek velmi chutny ale doporucuji spise 2+ vejce a delali jsme placicky....
Rozhodně doporučuji za mě super recept a co je hlavní chutná celé rodině
Automaticky přeloženo