Co si do košíku přidat některou z našich kuchařek?
Jemné řepné gazpacho s jogurtem
10 min
0 min
Snadné
2 porce
Polévka gazpacho určitě nemusí být jenom z rajčat. My máme snad tuto řepnou verzi ještě radši než originál!
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 94 kcal
- 3 g bílkovin
- 5 g tuků
- 17 g sacharidů
Suroviny
2 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Řepu, cibuli, česnek, okurku, vinný ocet, sůl a pepř rozmixujte dohladka.
2
Přimíchejte jogurt, ochutnejte a podle chuti dochuťte solí, pepřem, nebo troškou vinného octa.
3
Gazpacho rozdělte do dvou misek a před podáváním dejte alespoň na 1 hodinu vychladit do lednice.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu






Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobrých bylo prvních pár soust. Pak už se to moc nedalo, bylo to na mě ,,řepné" až moc.
Výrazný česnek, takže by stačilo i méně. Nebo větší řepu - recept bohužel neuvádí gramáž, velká pomoc pro začátečníky. Jinak celkem dobrý letní lehký oběd.
Stačí toho sníst trošku, ale chuťově super, příště k tomu možná opeču toast nebo něco :-)