Hovězí guláš
20 min
70 min
Střední
8 porcí

Jíme zdravě ve městě i na venkově
Strana 196Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 133 kcal
- 11 g bílkovin
- 7 g tuků
- 6 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
V hrnci rozehřejte olej a přepuštěné máslo, přidejte na kostičky nakrájené maso a restujte zhruba 5 minut na středním plameni.
Přidejte najemno nasekanou cibuli. Cibuli opékejte zprudka 3–4 minuty, zasypejte paprikou, zamíchejte, přidejte rajčatový protlak, ještě jednou zamíchejte a zalijte 300 ml vývaru.
Hrnec přikryjte pokličkou a duste doměkka cca 1 hodinu. V průběhu vaření maso podlévejte zbylým vývarem.
Do guláše po uvaření nastrouhejte 2 stroužky česneku, přimíchejte majoránku a dochuťte solí a pepřem.










Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vynikající :D
tento recept ... je hodný dobrého kuchaře ... kdo uměl navařit dobrý guláš ... byl dobrý kuchař !
Automaticky přeloženo
Paráda