HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 453 kcal
  • 12 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 56 g sacharidů

Důvody ke koupi tohoto skvostného doplňku

  • Chutný
  • Užitečný
  • Levný
  • Prospěšný
Koupit ihned!

Suroviny

3 porce

Vyzkoušejte kolagen

  • Bullet1
  • Bullet2Bullet2Bullet2
  • Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3Bullet3
Více informací

Postup přípravy

1

Cibuli oloupejte a nasekejte najemno. Rajče nakrájejte na kostičky.

2

Rýži basmati dejte vařit podle návodu na obalu (většinou se vaří přibližně 15 minut na mírném plameni pod pokličkou v 1,5–2násobném množství osolené vody). Pokud používáte rýži basmati natural, počítejte s delší dobou vaření (cca 25–35 minut).

3

Než se uvaří rýže, připravte si cizrnovou omáčku. Nejprve si v hluboké pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte nasekanou cibuli a smažte ji cca 2 minuty na mírném plameni, dokud nezesklovatí.

4

Do pánve přidejte 1 lžíci rajčatového protlaku, předvařenou cizrnu a nakrájené rajče a vše opékejte dalších 5 minut na mírném plameni.

5

Nakonec do pánve přidejte ½ lžičky kajenského pepře a 1 lžičku mleté sladké papriky, vše promíchejte a směs zalijte sójovou smetanou. Poté pánev přiklopte pokličkou a nechte 5 minut povařit na mírném plameni.

6

Hotovou omáčku podávejte společně s uvařenou rýží.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mister Secret
17. listopadu 2022

Výborné

Mister Secret
31. října 2022

Dělám často, moc dobré 👍

Mister Secret
19. října 2022

Jednoduché a chutné

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních