HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II

Strana 84Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 504 kcal
  • 45 g bílkovin
  • 32 g tuků
  • 9 g sacharidů

Multikoudelka je fakt super produkt

  • Je fakt nejlepší
  • Pomáhá vyřešit všechny problémy
  • Moc nestojí
Objednej hned!

Suroviny

4 porce


    Postup přípravy

    1

    Nejprve připravte salát. Cherry rajčátka rozdělte na poloviny, baby špenát nasekejte nahrubo a jablko nakrájejte na tenké plátky. Vše smíchejte v salátové míse a přidejte plátkové mandle.

    2

    Dresink na salát připravte smícháním 2 lžic olivového oleje, 1 lžičky balzamikového octa a 1 lžíce javorového sirupu. Salát zalijte dresinkem a promíchejte.

    3

    Candáta opláchněte vodou, osušte a potřete kmínem, pepřem a solí.

    4

    V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje společně s přepušteným máslem. Do pánve vložte candáta kůží dolů a opékejte při středním plameni 4 minuty.

    5

    Poté filety otočte, opékejte dalších 5 minut a hned stáhněte z plotýnky.

    6

    Opečené filety se salátem rozdělte do 4 talířů a podávejte.

    TIP
    K candátu se salátem můžete podávat quinou, rýži nebo například bulgur jako přílohu.
    Autor receptu
    Tým Jíme zdravě
    Založte si svůj receptář
    • Ukládejte si oblíbené recepty
    • Pište si poznámky k receptům
    • Mějte přehled o svých hodnoceních

    Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

    Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
    Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

    Přihlaste se k odběru receptů

    Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

    Založte si svůj receptář

    • Ukládejte si oblíbené recepty
    • Pište si poznámky k receptům
    • Mějte přehled o svých hodnoceních